Yritysesittely

Medi10 Oy on suomalainen perheyritys, jonka henkilökunnalla on vuosien kokemus hoitotarvikkeista ja apuvälineistä. Asiantuntemuksemme perustuu tuotetuntemukseen sekä alan koulutukseen. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaiden toiveita sekä huomioita ja pyrimme vastaamaan niihin tuomalla markkinoille tuotteita, jotka täyttävät vaativatkin kriteerit. 

Ylläpidämme kahta sähköistä kauppapaikkaa. Medi10.com on henkilökohtaisten hoitotarvikkeiden ja kodin apuvälineiden laaja-alainen verkkokauppa, joka tuo ulottuvillesi laadukkaat tuotteet ja apuvälineet elämän eri vaiheisiin. Rintapumppu.fi puolestaan on erikoistunut vauva-ajan arkea ja imetystä helpottaviin tuotteisiin. Pääset tutustumaan molempiin kauppapaikkoihin helposti Tuote-sivulla olevan Hyvinvointikaupat-linkin kautta.

Mielestämme riittävän laaja ja kattava tuotevalikoima on ehdottoman tärkeä osa hyvää asiakaspalvelua. Etsimme jatkuvasti hyvinvointia parantavia innovaatioita ja perehdymme uusiin tuotteisiin huolella. Siten voimme taata asiakkaillemme parhaan laadun ja tutkitusti turvalliset, EU-lainsäädännön vaatimukset täyttävät CE-standardoidut tuotteet.

Autamme mielellämme sopivan tuotteen valinnassa ja vastaamme mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Meidät tavoittaa puhelimitse arkisin klo 10-15 numerosta 044 5681115 ja sähköpostitse osoitteesta tilaukset@medi10.fi