Hyvinvointikaupat‪» Rintapumppu.fi -kauppa‪» Rintapumput ja tarvikkeet‪» Sähkökäyttöiset Ameda rintapumput‪» Ameda Mya Joy rintapumppu molempien rintojen yhtäaikaiseen pumppaamiseen‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Julia R. 5.4.2022
Yleisarvosana
Laadukas, tehokas ja käytännöllinen
Anonyymi 14.12.2021
Yleisarvosana
Tämä plus pumppausliivit (eri kaupasta) täydellinen yhdistelmä. Erittäin hiljainen. Miellyttävä käyttää, yksinkertaiset osat. Maitoa tulee vähän joten tämä toimi paremmin kuin erään toisen merkin pumppu. Maito tulee talteen eikä mene hukkaan sellaiseen silikonirinkulaan. Vielä en ole kokeillut käyttöä pattereilla.
Nimimerkki Vauvau 16.12.2021
Enemmän kuin tyytyväinen tähän rintapumppuun!Naistenklinikalla käytin Amedan Elite sairaalatason pumppua ja ostin MyaJoyn koska ajattelin että pakko olla laadukas, ja kyllä on. Tämä oli aivan yhtä tehokas kuin Elite enkä edes päässyt säätöasteikolla kuin puoleen väliin. Lisäksi vielä hiljaisempi, miellyttävä käyttää ja todella pieni,siro ja kevyt laite. Ja kuluttajan kukkarolle sopiva hinta. Toimi yhtä hyvin matkalla paristoilla kuin verkkovirtaan kytkettynä. Pelkkää plussaa,en keksi mitään moitittavaa.