Hyvinvointikaupat» Medi10.com -kauppa» Kävelyn apuvälineet» Rollaattorit ja kävelytelineet» Caremart Kevytrollaattori LiteTravel»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Matti L. kirjoitti 14.4.2020:
Yleisarvosana
Olen tyytyväinen hankintaani.
Sune Wik p. kirjoitti 31.3.2020:
Yleisarvosana
Olen oikein tyytyväinen LITETRAVELIINI. Se saatiin helposti postilaatikosta ja se oli heti valmis käyttöön. Olen kävellyt nyt ahkerasti sen kanssa ja se on mielestäni mukava laite. Se on kevyt ja helppo nostaa kynnysten yli mutta keveydestä huolimatta se tuntuu olevan varma ja stabiili ja vaikuttaa laatutyöltä. Arvostan erikoisesti että se voidaan helposti punaisesta remmistä vetämällä saada kapeammaksi. Se on kylpyhuoneemme kapeissa ovissa ja monessa ravintolassa arvokas ominaisuus. Mutta yksi kriittinen huomautus: Kävelykepin kuljetus rollaattorilla vaatii kahden osan kiinnittämistä rollaattoriin. Mutta varsinkin yläosa oli vaikea saada kiinni. Sune Wik, Vaasa.
MERVI U. kirjoitti 18.2.2020:
Yleisarvosana
Kokemukseni käytöstä hyvä. Kevyt, mutta riittävän tukeva. Hinta ja laatu kohdallaan. Kevytrollaattori LITETRAVEL vastasi erinomaisesti odotuksiani lukemani tuote-esittelyn perusteella ja otan sen mielelläni mukaan ostoskeskuksiin. Istuin hyvä.
Reino H. kirjoitti 17.1.2020:
Yleisarvosana
Ei vie paljon tilaa ja kevyt. Hieman kömpelön näköinrn, mutta helposti liikuteltava. Hintansa arvoinen laite.
Raina J. kirjoitti 20.11.2019:
Yleisarvosana
Riollaattori on kätevästi kokoontaitettava, mikä oli tavoitteeni. Kokoamis- ja käyttöönotto-ohjeet olivat vaikeat. Pyysin kaupungin apuvälinelainaamon asentajaa auttamaan ja neuvomaan. Erinomainen apu! Ilman sitä olisin ollut pulassa. Se on laitteessa puute, ettei siinä ole tavaratasoa tai koria. Saattaa sellaisia olla teillä lisävarusteena, mutta en ole vielä tullut katsoneeksi. Olen käyttänyt minulla lainassa olevaa rolloa myös, koska siinä on hyvä tasoistuin ja kuljetuskori. Sen puute on vaikea kokoontaitettavuus, joka teiltä ostetussa on mainio. Minulle tuli ongelmaksi, että kohelsin ja maksoin laitteen kaksi kertaa: itsepalveluna ja e-laskuna. Odotan, että CHECKOUT FINLAND OY:ssa huomataan asia ja saan palautuksen. (Näin arveli oma Nordea-pankkini.) Tiedustelin asiaa teiltä 15.11.2019 ja teille oli tullut vain kerran se maksu. Tutkinette vielä asiaa. Maksupäivä oli 4.11.2019. Tilauskoodi: 35101100.
Eija S. kirjoitti 20.11.2019:
Yleisarvosana
Toimiva. Asiakaspalvelu ystävällistä.
Irma M. kirjoitti 27.6.2019:
Yleisarvosana
Kahden viikon käyttökokemus on positiivinen,näppärän kokoontaittumisen vuoksi. Oletin vähän pienemmäksi kooltaan.Tasaisella alustalla (kaupungissa asun) liikkuu pyörät hyvin,hiekkapohjaisella huonommin.Matkakäyttöön ostinkin.Postipakettina tuli kahdessa päivässä.Tätä arvostelua ei julkiseksi.
Sisko J. kirjoitti 6.6.2019:
Yleisarvosana
Selvemmin voisi olla ohjeet kuvien kanssa, esim. laukun toiminta ja miten se ripustetaan kokonaan avattuna rollaan.
Gunnel N. kirjoitti 13.10.2018:
Yleisarvosana
Detta är tredje rollatorn av samma modell vi beställt. Prisvärdig samt lättskött. Dessutom jättebra service från bolaget.
rai...@...om kirjoitti 19.10.2018:
Yleisarvosana
Olen matkustanut 2 viikkoa ulkomailla tämän kanssa. Se on antanut maailman minulle takaisin. Kuljin bussilla lennoilla ja junalla.asioin hotelleissa kaupoissa ravintoloissa.nyt rolli on työpäivieni tuki ja turva. Se on luotettava ja kestävä ystävä. Suosittelen!
kir...@...fi kirjoitti 12.10.2018:
Yleisarvosana
Hinta huomioon ottaen ihan OK rollaattori.