Hyvinvointikaupat‪» Medi10.com -kauppa‪» Restoraattorit‪»

Toimiq Restoraattori elektronisella laskurilla VIHREÄ

Toimiq Restoraattori elektronisella laskurilla VIHREÄ


Hinta
43,40 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
pakkaus


Väri
Vihreä
Varastossa


Väri: Vihreä

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
HUOM! Myytävän tuotteen väri on kuvasta poiketen vihreä, ei punainen.

Restoraattori, jota myös polkulaitteeksi kutsutaan, on kotikäyttöön mainiosti soveltuva kuntoutuslaite käsien ja jalkojen liikeratojen harjoittamiseen ja heikentyneiden lihasten voimistamiseen. Se myös parantaa verenkiertoa sekä koordinaatiota jaloissa ja käsivarsissa.

Tukevasti paikoillaan pysyvä laite voidaan asettaa lattialla tai pöydälle sen mukaan, harjoitetaanko sillä ylä- vai alaraajoja. Polkimissa / kahvoissa on lenkit, jotka auttavat käsien tai jalkojen pysymisessä paikallaan. Restoraattori on valmistettu kromatusta teräksestä ja se on mekaaninen.

Restoraattorissa on vastus, joka on säädettävissä laitteen päällä olevan säätöruuvin avulla. Mekaanisen restoraattorin tarjoama vastus on kevyt ja laite on tarkoietttu nimenomaan liikeratojen harjoittamiseen ja nestekierron parantamiseen. Se on erinomainen kuntoutuslaite, mutta se ei ole esim. kuntopyörään verrattava kuntolaite.

Nestekidenäytöltä voi seurata harjoitusaikaa, kierrosten määrää sekä energiankulutusta.

Laitteen mitat:
Pituus n. 48 cm
Leveys n. 38,5 cm
Korkeus n. 31 cm

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 400 x 350 mm.


Kommentit
Katariina K. vahvistettu ostaja, 14.10.2018
Yleisarvosana
Helppo käyttää mm. telkkaria katsoessa ja polkeminen tekee todella hyvää jalkojen ja alaselän nivelille, lihaksille ja verenkierrolle. Sitä tulee istuttua liian paljon tv:n äärellä käsitöitä tehden, mutta jaksottainen polkeminen "antaa anteeksi" tuon huonon tavan ja passiivinen istuminen muuttuu vähemmän passiiviseksi. Laite menee myös pienempään kokoon, se on perinteisen mekaaninen sekä kevyehkö, joten käyttö on helppoa. Suosittelen mm. kaikille keinonivelleikkauksiin menijöille sekä jo leikatuille!
Lisää kommentti

Tuotemerkki