Hyvinvointikaupat» Medi10.com -kauppa» Inkontinenssi» Kertakäyttöiset vaipat ja tippasuojat» Vyövaipat Attends Flex» Attends Flex 10»

Attends Flex 10 M

Attends Flex 10 M


Hinta
26.31
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
pakkaus


Heti varastossa


Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
1 pussi, 22 kpl

Attends Flex -vyövaippasarja on suunniteltu vaikeaan/erittäin vaikeaan inkontinenssiin ja/tai ulosteinkontinenssiin. Kaikkiin Flex -tuotteisiin sisäänrakennettu kosteusindikaattori muuttaa väriä osoittaen vaipanvaihtotarpeen. Attends Flex -vaipat takaavan maksimaalisen suojan ja ne on helppo kiinnittää.

Attends Flex-vyövaippojen joustava kiinnitysratkaisu mahdollistaa vyön kiinnittämisen mukavasti vyötärön ympäri ennen vaipan asettamista.Lahkeensuiden muotoillut joustonauhat parantavat istuvuutta ja vähentävät ohivuotojen riskiä. Vaippaytimessä oleva super-absorbentti tarjoaa parantunutta varmuutta vuotoja vastaan, ihon kuivuutta ja hajunestoa.

Vaipan anatominen muotoilu takaa napakan ja miellyttävän istuvuuden. Attends Flex-vaipat ovat pehmeitä, mukavia ja huomaamattomia käytössä.

Lisätietoa:

Attends Flex -vyövaipat ovat erittäin helppo asetella paikoilleen myös ilman avustusta. Aluksi vyöosa sovitetaan vyötärön ympärille. Tämän jälkeen vaippaosa on helppo asetella paikoilleen vetämällä se eteen ja kiinnittämällä vyöosaan.

Flex -tuotteissa on tehokas imualue ja ohivuotosuojat reunoilla antamassa käyttövarmuutta.

Attends Flex -tuotteiden pehmeän ja hengittävän ulkopinnan ansiosta tuote hengittää ja iho pysyy terveenä. Imuytimen Odour Protection -hajunestojärjestelmä vähentää epämiellyttävien hajujen syntymistä.

Vaatekoko: M

Lantionympärys: 75-105 cm

Imukyky: 10

Paino
0.585 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Tilavuus
17.75 Litraa


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: