Hyvinvointikaupat‪» Medi10.com -kauppa‪» Inkontinenssi‪» Kertakäyttöiset vaipat ja tippasuojat‪» Yhdistelmävaipat, kuitukangas, Attends Adjustable‪»

Attends Adjustable 10 M vaikeaan/erittäin vaikeaan inkontinenssiin

Attends Adjustable 10 M vaikeaan/erittäin vaikeaan inkontinenssiin


Hinta
27.69 + toimituskulut
Sis. alv 24%
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
pakkaus


VarastossaSaatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Attends Adjustable on uusi vaikeaan inkontinenssiin suunniteltu all-in-one -tuote, jossa on tarrakiinnitteinen joustovyö.

Valkoinen kuitukangaspinta on miellyttävä ja huomaamaton. Kosteusindikaattori tukee hyvää hoitoa osoittaen milloin tuote tulisi vaihtaa. Pehmeiden joustovöiden säädettävissä oleva kiinnitys antaa yksilöllisen istuvuuden ja parempaa suojaa ohivuotoja vastaan lisäten mukavuutta ja huomaamattomuutta.

Uudelleen kiinnitettävät tarrat voidaan asettaa etuosassa mihin kohtaan tahansa. Tarroja voidaan tarpeen mukaan avata, sulkea ja uudelleen säätää, jotta saadaan paras mahdollinen istuvuus käyttäjän tarpeisiin. Superabsorbenttiydin yhdessä levityskerroksen kanssa edistävät pintakuivuutta ja ehkäisevät reunavuotoja sekä hajujen syntymistä.

Attendsin Natural Odour Protection-hajunesto vähentää epämiellyttävien hajujen syntymisen riskiä. Hengittävä taustamateriaali antaa ihon hengittää, mikä edistää ihon hyvinvointia.

Edistyksellisessä Attendsin QuickDry-teknologiassa vaipan keskelle on sijoitettu lisäpala ja erityinen imuydin. Tuote imee useita virtsauskertoja sitoen urean nopeasti. Tämä takaa käyttäjälle optimaalisen kuivan ihon ja tehokkaan suojan ohivuotoja vastaan. Imuytimen teknologia auttaa säilyttämään alhaisen pH-arvon, joka on samanlainen kuin ihon. Tämä edistää ihon hyvinvointia.

Erittäin imukykyinen Active Zone-alue on vaipan keskellä, siellä missä sitä todella tarvitaan. Tämä tarjoaa erityistä ihon kuivuutta ja parantunutta suojaa ohivuotoja vastaan.


Vaatekoko: M

Lantionympärys: 80 - 110 cm

Imukyky: 10

Pakkauskoko: 21 kpl/ps, 4 ps/ltk


Yleisjako eri imukykyjen kesken on seuraava:

Lievä inkontinenssi: Imukyvyt 0-3

Keskivaikea inkontinenssi: Imukyvyt 4-5

Vaikea inkontinenssi: Imukyvyt 6-10


Attendsin kaikki vaippatuotteet ovat CE-merkittyjä (MDD 93/42/ ECC direktiivin mukaan) eivätkä sisällä PVC:tä tai lateksia.Imukyky
10


Koko
M


Paino
0.572 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Tilavuus
17.75 Litraa


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki