Hyvinvointikaupat‪» Medi10.com -kauppa‪» Restoraattorit‪»

Toimiq Restoraattori

Toimiq Restoraattori


Hinta
24,80 + toimituskulut
Sis. alv 24 %
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
pakkausVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Restoraattori, jota myös polkulaitteeksi kutsutaan, on kotikäyttöön mainiosti soveltuva kuntoutuslaite käsien ja jalkojen liikeratojen harjoittamiseen ja heikentyneiden lihasten voimistamiseen. Se myös parantaa verenkiertoa sekä koordinaatiota jaloissa ja käsivarsissa.

Tukevasti paikoillaan pysyvä laite voidaan asettaa lattialla tai pöydälle sen mukaan, harjoitetaanko sillä ylä- vai alaraajoja. Polkimissa / kahvoissa on lenkit, jotka auttavat käsien tai jalkojen pysymisessä paikallaan. Restoraattori on valmistettu kromatusta teräksestä ja se on mekaaninen.

Restoraattorissa on vastus, joka on säädettävissä laitteen päällä olevan säätöruuvin avulla. Mekaanisen restoraattorin tarjoama vastus on kevyt ja laite on tarkoietttu nimenomaan liikeratojen harjoittamiseen ja nestekierron parantamiseen. Se on erinomainen kuntoutuslaite, mutta se ei ole esim. kuntopyörään verrattava kuntolaite.

Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.3.2021
Yleisarvosana
Laite kuumenee aika nopeasti, siitä on huomautettu. Enole vielä pystynyt selkäongelmani vuoksi täysin hyödyntämään laitetta, mutta selkeä ja sopivan kokoinen laite harjoitteluun !
Veikko K. vahvistettu ostaja, 24.2.2021
Yleisarvosana
Juuri sellainen kuin toivoin, pieni kokoinen ja tehokas.
Pia R. vahvistettu ostaja, 27.8.2020
Yleisarvosana
Edullinen ja näppärän kokoinen kevyeen jumppaan ja nivelten liikkuvuutta lisäämään. Luistonestomatto on tarpeellinen jos alusta on liukas, koska laite on kevyt. Vastusta saa jonkin verran. Hintansa arvoinen ostos.
Kari H. vahvistettu ostaja, 15.12.2019
Yleisarvosana
Yksinkertainen laite ilman mitään lisäherkkuja. Hinta edullinen ja ajaa hienosti asiansa jalkojen liikeratojen harjoittamiseen.
Marja V. vahvistettu ostaja, 12.6.2019
On varmasti hyvä laite henkilölle jolla on heikommat jalka-ja käsilihakset kuin itselläni.Minulle ei siis soveltunut.
Lisää kommentti

Tuotemerkki