Hyvinvointikaupat » Medi10.com -kauppa » Kotihoitoon »

Toimiq Restoraattori


Hinta
30.18
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
pakkaus

Heti varastossa


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Restoraattori, jota myös polkulaitteeksi kutsutaan, on kotikäyttöön mainiosti soveltuva kuntoutuslaite käsien ja jalkojen liikeratojen harjoittamiseen ja heikentyneiden lihasten voimistamiseen. Se myös parantaa verenkiertoa sekä koordinaatiota jaloissa ja käsivarsissa.

Tukevasti paikoillaan pysyvä laite voidaan asettaa lattialla tai pöydälle sen mukaan, harjoitetaanko sillä ylä- vai alaraajoja. Polkimissa / kahvoissa on lenkit, jotka auttavat käsien tai jalkojen pysymisessä paikallaan. Restoraattori on valmistettu kromatusta teräksestä ja se on mekaaninen.

Restoraattorissa on vastus, joka on säädettävissä laitteen päällä olevan säätöruuvin avulla. Mekaanisen restoraattorin tarjoama vastus on kevyt ja laite on tarkoietttu nimenomaan liikeratojen harjoittamiseen ja nestekierron parantamiseen. Se on erinomainen kuntoutuslaite, mutta se ei ole esim. kuntopyörään verrattava kuntolaite.

Kommentit
Kari H. kirjoitti 15.12.2019:
Yksinkertainen laite ilman mitään lisäherkkuja. Hinta edullinen ja ajaa hienosti asiansa jalkojen liikeratojen harjoittamiseen.
Marja V. kirjoitti 12.6.2019:
On varmasti hyvä laite henkilölle jolla on heikommat jalka-ja käsilihakset kuin itselläni.Minulle ei siis soveltunut.
Lisää kommentti

Tuotemerkki