Hyvinvointikaupat‪» Medi10.com -kauppa‪» Inkontinenssi‪» Kertakäyttöiset vaipat ja tippasuojat‪» 4 teipin vaipat, Attends Slip Regular‪»

Attends Slip Regular Plus 10M

Attends Slip Regular Plus 10M


Hinta
20.94 + toimituskulut
Sis. alv 24%
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
pakkaus


VarastossaSaatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Attends Slip Regular Plus- teippivaippa on suunniteltu vaikeaan virtsa- ja/tai ulosteinkontinenssiin. Anatomisesti muotoilluissa vaipoissa on toistuvan avaamisen ja kiinnityksen mahdollistava 4-teipin kiinnitys, jonka ansiosta se istuu tiiviisti. Vaippa on imukykyynsä nähden huomaamaton ja väriltään valkoinen.


Vaipan keskellä oleva Active Zone -alue tarjoaa korkeaa imukykyä siellä missä sitä todella tarvitaan. Korkea imukyky tarjoaa käyttäjälleen kuivuutta ja parantunutta suojaa ohivuotoja vastaan. Quick-Dry -levittävä kerros on sijoitettu suoraan pintamateriaalin alle kohtaan, johon virtsa vaipassa tulee. Se imee virtsan nopeasti vaipan sisään ja pois iholtaja, ehkäisten sitä palaamasta takaisin vaipan pintaan. Levittävä kerros käsittelee tehokkaasti useita virtsauskertoja ilman, että se vaikuttaa vaipan kapasiteettiin. Tämä takaa käyttäjälle poikkeuksellisen kuivan ihon ja hyvän suojan ohivuotoja vastaan.

Vaipan toimivuuden takia oiken koon valinta on tärkeää. Sopivaa kokoa valitessasi mittaa ensin lantion- ja vyötärönympärys ja valitse näistä mitoista suurempi.

Vaatekoko: M

Lantionympärys: 75 - 110 cm

Imukyky: 10

Pakkauskoko: 14 kpl


Yleisjako eri imukykyjen kesken on seuraava:

Lievä inkontinenssi: Imukyvyt 0-3

Keskivaikea inkontinenssi: Imukyvyt 4-5

Vaikea inkontinenssi: Imukyvyt 6-10


Attendsin kaikki vaippatuotteet ovat CE-merkittyjä (MDD 93/42/ ECC direktiivin mukaan) eivätkä sisällä PVC:tä tai lateksia.


Imukyky
10


Koko
M


Paino
0.508 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Tilavuus
15 Litraa


Kommentit
Anonyymi 2.9.2022
Yleisarvosana
Istuu napakammin ja tiiviimmin kuin muut Attends vaipat, joten käyttäjän on helpompi luottaa tuotteeseen ja siihen, että esimerkiksi ohivuotoja ei tule.
Mika K. 14.10.2018
Yleisarvosana
Hiukan rapiseva tuote. Ei kovin huomaamaton. Mutta ulosteinkonitenssin takia on parempi pitää muovipintaista. Tuote mukava päällä, ei hiosta kovin paljoa.
Lisää kommentti


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: