Hyvinvointikaupat‪» Medi10.com -kauppa‪» Inkontinenssi‪» Kertakäyttöiset vaipat ja tippasuojat‪» 4 teipin vaipat, Attends Slip Regular‪»

Attends Slip Regular 10L

Attends Slip Regular 10L


Hinta
28.54 + toimituskulut
Sis. alv 24%
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
pakkaus


VarastossaSaatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Attends Slip Regular -teippivaippa on suunniteltu vaikeaan ja erittäin vaikeaan virtsa- ja/tai ulosteinkontinenssiin. Sen taustamateriaali antaa ihon hengittää parantaen sen hyvinvointia. Vaipassa on neljän tarran kiinnitys ja udelleen kiinnittyvät tarrat voidaan asettaa etuosassa mihin kohtaan tahansa. Tarroja voidaan tarpeen mukaan avata, sulkea ja uudelleen säätää parhaan mahdollisen istuvuuden saamiseksi.

Lahkeensuiden joustoreunat ja erilliset vuotosuojat antavat hyvän istuvuuden ja vähentävät ohivuotojen riskiä. Takaosan joustavan vyötärönauhan ansiosta tuote istuu paremmin ja imuosan anatominen muotoilu parantaa käyttömukavuutta. Imukykyinen ydin auttaa vähentämään ohivuotoja ja epämiellyttävien hajujen syntymistä sekä edistää ihon kuivuutta. Kosteusindikaattori tukee hyvää hoitoa osoittaen vaipan vaihtotarpeen. On tärkeää valita oikea koko, mittaa lantion- ja vyötärönympärys ja valitse näistä mitoista suurempi.


Vaipan keskellä oleva Active Zone -alue tarjoaa korkeaa imukykyä siellä missä sitä todella tarvitaan. Korkea imukyky tarjoaa käyttäjälleen kuivuutta ja parantunutta suojaa ohivuotoja vastaan. Quick-Dry -levittävä kerros on sijoitettu suoraan pintamateriaalin alle kohtaan, johon virtsa vaipassa tulee. Se imee virtsan nopeasti vaipan sisään ja pois iholtaja, ehkäisten sitä palaamasta takaisin vaipan pintaan. Levittävä kerros käsittelee tehokkaasti useita virtsauskertoja ilman, että se vaikuttaa vaipan kapasiteettiin. Tämä takaa käyttäjälle poikkeuksellisen kuivan ihon ja hyvän suojan ohivuotoja vastaan.

Vaipan toimivuuden takia oiken koon valinta on tärkeää. Sopivaa kokoa valitessasi mittaa ensin lantion- ja vyötärönympärys ja valitse näistä mitoista suurempi.


Vaatekoko: L

Lantionympärys: 100 - 150 cm

Imukyky: 10

Pakkauskoko: 26 kpl


Yleisjako eri imukykyjen kesken on seuraava:

Lievä inkontinenssi: Imukyvyt 0-3

Keskivaikea inkontinenssi: Imukyvyt 4-5

Vaikea inkontinenssi: Imukyvyt 6-10


Attendsin kaikki vaippatuotteet ovat CE-merkittyjä (MDD 93/42/ ECC direktiivin mukaan) eivätkä sisällä PVC:tä tai lateksia.


Imukyky
10


Koko
L


Paino
1.686 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Tilavuus
23.79 Litraa


Kommentit
Lisää kommentti