Hyvinvointikaupat‪» Medi10.com -kauppa‪» Inkontinenssi‪» Kertakäyttöiset vaipat ja tippasuojat‪» 2 teipin vaipat, Attends Slip Active‪»

Attends Slip Active 10M

Attends Slip Active 10M


Hinta
25.20 + toimituskulut
Sis. alv 24%
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
pakkaus


VarastossaSaatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Attends Slip Active-teippivaippa on suunniteltu vaikeaan ja erittäin vaikeaan virtsa- ja/tai ulosteinkontinenssiin. Sen kaksivaiheinen kiinnityssysteemi helpottaa asettelua ja kiinnitystä, minkä ansiosta vaippa istuu napakasti. Sen malli on kehitetty erityisesti aktiivisille käyttäjille sopivaksi.

Vaipan hengittävät tekstiilimäiset kiinnitysvyöt ovat lanteilla miellyttävät ja edistävät ihon hyvinvointia. Sivuilla olevia sinisiä tarroja käytetään ensin apuna vaippaa puettaessa, sitten kiinnitetään leveät teipit. Tuotteessa on kahden teipin kiinnitys.

Attends Slip Active-teippivaipan erityinen muoto ja kiinnitystapa antavat käyttäjälle vapauden liikkua. Lahkeensuiden joustoreunat ja erilliset vuotosuojat takaavat hyvän istuvuuden ja vähentävät ohivuotojen riskiä. Vaipan anatominen muotoilu takaa napakan ja hyvän istuvuuden. Imukykyinen ydin auttaa vähentämään ohivuotoja ja epämiellyttävien hajujen syntymistä sekä edistää ihon kuivuutta. Valkoinen taustamuovi estää läpivuodon ja kosteusindikaattori tukee hyvää hoitoa osoittaen vaipan vaihtotarpeen. 

Oikean koon valitsemiseksi mittaa lantion- sekä vyötärönympärys ja valitse näistä mitoista suurempi.

Vaatekoko: M

Lantionympärys: 75-110 cm

Imukyky: 10

Pakkauskoko: 28 kpl


Yleisjako eri imukykyjen kesken on seuraava:

Lievä inkontinenssi: Imukyvyt 0-3

Keskivaikea inkontinenssi: Imukyvyt 4-5

Vaikea inkontinenssi: Imukyvyt 6-10


Attendsin kaikki vaippatuotteet ovat CE-merkittyjä (MDD 93/42/ ECC direktiivin mukaan) eivätkä sisällä PVC:tä tai lateksia.


Imukyky
10


Koko
M


Paino
0.725 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Tilavuus
17.75 Litraa


Kommentit
Helena L. 12.10.2018
Tuote ei sopinut laihalle miehelle eikä imenyt koko yön virtsaa. Virtsa tuli välistä. Myös teippien käyttö hankalaa, rikkoi vaipan pinnan eikä sulkeutunut uudestaan. Hyviä imukykyisiä housuvaippoja toivotaan! Yt. Helena Lupari
Lisää kommentti

Tuotemerkki