Hyvinvointikaupat » Medi10.com -kauppa » Matkavirtsapullot »

Miesten Uribag-matkavirtsapullo


Hinta
17.20
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
pakkaus

Heti varastossa


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Uribag on tehty tilanteisiin, joissa WC:n käyttö ei ole mahdollista. Esim. joillekin ammattiryhmille (nosturinkuljettajat, purjelentäjät, autoilijat) ongelma on erityisen tuttu.

Uribag ratkaisee ongelman. Se on varma ja huomaamaton, pehmeästä ja repeytymättömästä lateksista valmistettu matkavirtsapullo, jota voi käyttää monta kertaa.

Uribag mahtuu pieneen tilaan. Sen runko ja kansi ovat muovia ja sen voi sulkea erittäin tiiviisti. Kansi on kiinni pullossa, mikä estää katomisen. Muovisen kaulaosan pituus on noin 8 cm ja halkaisija 4 cm. Pussiosa on pehmeää, repeytymätöntä lateksia, jonka vetoisuus on jopa 1,1 litraa. Tyhjänä talteenottopussi mahtuu kokonaan kaulaosan sisään.

Uribag tulee puhdistaa jokaisen käytön jälkeen. Henkilökohtaisessa käytössä Uribagin yksinkertaisin puhdistustapa on käsitiskiaine. Myös normaalit yleispesuaineet sopivat lateksille, kun laimennus tapahtuu ohjeen mukaan. Happamia tai hapettavia aineita (esim. kloori) ei saa käyttää. Pesun jälkeen on suositeltavaa antaa Uribagin kuivua täydessä koossaan ilman korkkia.

Erillinen malli miehille ja naisille.

Kommentit
Jarmo K. kirjoitti 5.6.2019:
Toimii !
Lea K. kirjoitti 24.10.2018:
Matkavirtsapuppo toimii hämmästyttävän tehokkaasti ja on erittäin kätevä. Olen käyttänyt sitä sekä vuoteessa että muualla. Minulla on eturauhassyöpä, joka tosin on höylätty ja pysynyt kurissa, mutta on aiheuttanut sen, että virtsa, etenkin ajoittain, ei aio tulla ja rakko tyhjentyä kunnolla, mutta pulloa käyttäen tilanne laukesi ja virtsa tulee ilman pinnistelyä ja ilman konstailua. Se merkitsee minulle suurta helpotusta ja levollisimpia öitä. Olen kiitollinen ja iloitsen pullosta, jonka vaimo tilasi teiltä. Se paransi ratkaisevasti elämän laatua.
Tuomas H. kirjoitti 12.10.2018:
Luottotuote jo vuosia. Käytän päivittäin. Seisten, istuen, makuulla. Aina mukana.
Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: