Hyvinvointikaupat‪» Rintapumppu.fi -kauppa‪» Rintapumput ja tarvikkeet‪» Sähkökäyttöiset Ameda rintapumput‪»

Ameda Elite sairaalatasoinen rintapumppu

Ameda Elite sairaalatasoinen rintapumppu


Hinta
1640.81 + toimituskulut
Sis. alv 24%

Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.
Saatavuus
Tuotetta ei voi lisätä ostoskoriin, koska se ei ole myynnissä tällä hetkellä tai muusta syystä johtuen.

Tuotteen kuvaus

Tilauksesta esim. ammattikäyttöön sairaalatasoinen Ameda Elite-rintapumppu
Tilaa pumpun esittely tai tule tutustumaan siihen toimistollamme Nurmijärvellä. Käynnistä sovittava etukäteen. Puh. 044 5681115 (klo 10-15 arkisin) tai s-postitse tilaukset@medi10.fi.

HUOM! Tuote ei ole etämyynnissä, eikä sitä voi tilata suoraan verkkokaupasta.

Ameda Elite on hiljainen, sähköllä toimiva rintapumppu ammattilaisille. Se on kätilöiden, imetysasiantuntijoiden ja äitien suosittelema erittäin laadukas ja kestävä sähkörintapumppu, joka mahdollistaa kummankin rinnan yhtäaikaisen pumppaamisen. Kaksoispumppaus puolittaa pumppaamisen käytetyn ajan, edesauttaa maidon herumista ja ehkäisee maidon hukkavuodon. Erillinen säätö imuteholle ja -rytmille mahdollistaa vauvan oman imurytmin täydellisen jäljittelyn.

Rintapumpusta on apua myös rintatulehduksen (mastiitti) ehkäisyssä ja hoidossa: Pumppaamalla säännöllisesti ja riittävän usein rintojen tyhjennys tapahtuu tehokkaasti, eivätkä maitotiehyet pääse tukkeutumaan.

Patentoitu silikonikalvotekniikka suojelee maitoa viruksilta ja bakteereilta sekä pitää pumpun puhtaana. Silikonikalvotekniikan ansiosta pumpun imu ei ole herkkä ilmavuodoille ja tuplapulloissa säilyy imu myös silloin, kun toinen pullo ei ole käytössä - kuten vaikka puhelimeen vastattaessa.

Silikoninen kalvo toimii virusbarrieerina, joka eristää maidon pumpusta ja letkuista. Pumpussa ja letkuissa oleva ilma ei ole tekemisissä maidon kanssa. Sen seurauksena maito on aina puhdasta. Myöskin pumppu ja letkusto pysyy puhtaana eikä niihin tiivisty kosteutta, joka voisi aiheuttaa kasvustoa.

Pumppu ja tarvikkeet on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Pumpun imuosan saa irti ja sen voi puhdistaa erikseen. Elite on yhteensopiva kaikkien Ameda-pullosarjojen kanssa.

Elite toimitetaan kestävässä laatikossa. Saatavilla myös kantolaukku.

Takuu: 24 kk ostopäivästä

Ameda Eliten käyttöohje


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: