Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppa ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen tilaukset@medi10.fi viimeistään 14 päivän kuluttua tilauksesta. Tuotteet tulee palauttaa 14 vuorokauden sisällä peruutuksesta.

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksesta ja vaihtamisesta on tarkemmat ehdot ja ohjeet palautukset-välilehdellä.
Palautusoikeus ei koske sinetöityjä pakkauksia eikä tuotteita, joita ei voi hygieniasyistä palauttaa.

Noudatamme valmistajan tai maahantuojan määrittelemiä takuuehtoja.

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja sitoudumme olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin. Mikäli et halua meiltä markkinointiviestejä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme heti, kun olet tehnyt tilauksen.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

Alle 18-vuotiaat voivat ostaa tuotteita verkkokaupasta vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tulee olla mukana tilauksessa. Tiedot voi antaa kassalla `Muuta`-kohdassa.

Omistusoikeus tuotteeseen siirtyy asiakkaalle, kun se on lastattu kuljetusvälineeseen toimitusta varten tai valmis noudettavaksi ja tuote on kokonaisuudessaan maksettu.

Vastuu tavarasta on myyjällä kunnes se on luovutettu asiakkaalle. Mikäli asiakas ei nouda tai ota tuotetta vastaan, vastuu tuotteesta siirtyy asiakkaalle, kun se on lastattu kuljetusvälineeseen asiakkaalle toimitusta varten.

Asiakaspalautuksissa asiakas omistaa tuotteen kunnes se on palautunut niin, että se on myyjän käytettävissä myyjän tiloissa. Asiakaspalautuksissa asiakas vastaa tuotteesta ja sen kuljetuksesta kunnes se on palautunut niin, että se on myyjän käytettävissä myyjän tiloissa.

Asiakkaalla on mahdollisuus niin halutessaan saattaa mahdolliset erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi)  tai muun vastaavan elimen käsiteltäväksi.