Hyvinvointikaupat » Medi10.com -kauppa » Kävelyn apuvälineet »

Vedettävä ostoskärry Classic 2


Hinta
43.40
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
pakkaus

Toimitusaika arviolta 14 - 21 vrk.


Saatavuus
Arviolta 14 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Vedettävä ostoskärry isommillekin erille. Classic 2-ostoskärry on helposti kokoontaittuva ja vie vähän säilytystilaa, mutta se on vahvarakenteinen apuri silloin, kun haluat kuljettaa ostoksesi vaivattomasti paikasta toiseen. Siinä on ergonominen vetokahva, jossa on kaksi koukkua ylimääräisille ostoksille. Ostoskärryn kassin vetoisuus on 60 l ja maksimikuormitus 50 kg.

Classic 2-ostoskärryssä on alumiinirunko ja sen pestävä, vetoketjullinen ostoskassi on nylonia. Kassissa on kaksinkertaiset polypropeeniset sisäseinät, minkä ansiosta se on erittäin vakaa ja kompakti tarjoten turvallisen kuljetuksen myös herkästi särkyville hankinnoille.

Ostoskärryn mitat ovat n. 62 x 36 x 25 cm (korkeus x leveys x syvyys). Kokoontaitettuna kärry on leveimmillään renkaiden kohdalta, joiden halkaisija on 14,5 cm. Kärryn tyhjäpaino on 2 kg, eli se on varsin kevyt.

Väri: sininen


Kommentit
Rein M. kirjoitti 18.05.2019 :
Hei!Todella nopea toimitus kiitos!Ostoskärry on juuri se mitä ollaan etsitty kaua.Reilu kokoinen,korkeus sopiva(vetäjä 70v.ja 1,84ml)Laatu kärry ja edullinen.Kiitos kovasti ja kaunista kesä media10 tiimille.Kaksi tyydyväistä eläkeläistä Liidia ja Rein Meokas.

Lisää kommentti